B K S T
Website cover image
Project cover
Project cover

PH2

Location: Geneva
Program: Housing

Surface: 636 sqm
Client: Private
Cost: Confidential

Year: 2011

Construction of two houses in the village area

This project is distinguished by its location, which does not comply with the alignment regulations in force. A more detailed analysis of the village context was presented to the heritage commission. It was finally possible to build laterally at the property line and with a small setback from the road. The initial request was the realization of a family home, we were able to offer two. The architectural expression uses the materials and principles imposed by the heritage services, the writing of the project with clean lines gives it a contemporaneity that situates it in time.

PH2 picture
PH2 picture
PH2 picture
PH2 picture